Μαστόδοντας – Νεοκαισάρεια: Δωρεά Φορητού Ηλεκτρονικού Υπολογιστή από την World Line

Πολιτισμός

Ο Όμιλος Φίλων της Φύσης και του Ανθρώπου «ΜΑΣΤΟΔΟΝΤΑΣ – ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ» υποδέχθηκε σήμερα τον Διευθύνων Σύμβουλο CEO της WorldLine Greece Ιωάννη Κιτιξή προκειμένου να μας παραδώσει ο ίδιος προσωπικά έναν φορητό υπολογιστή ως δωρεά, από την εταιρεία WorldLine για τις ανάγκες της λειτουργία της Μόνιμης Παλαιοντολογικής Έκθεσης του Μαστόδοντα Νεοκαισάρειας. Στην σημερινή επίσκεψη παρευρέθηκε και ο πατέρας του Κωνσταντίνος Κιτιξής.

Η συγκεκριμένη εταιρεία αν και είναι από τους μεγαλύτερους επενδυτές στην Ελλάδα και οι υπηρεσίες της χρησιμοποιούνται πολύ συχνά από χιλιάδες επαγγελματίες και επιχειρήσεις, εντούτοις δεν είναι πολύ γνωστή στο ευρύ κοινό.

Πρόκειται για την Νο1 εταιρεία αποδοχής και εκκαθάρισης τραπεζικών καρτών στην Ευρώπη η οποία τα τελευταία τρία χρόνια πραγματοποίησε σημαντικές εξαγορές στην Ελλάδα, ευθυγραμμίζοντας τη στρατηγική της για επέκταση με την ανάπτυξη της χώρας. Η αναφορά είναι για τη γαλλική εταιρεία Wolrdline, η οποία έχει παρουσία σε 40 χώρες.

Στα πλαίσια της επίσκεψης του CEO της εταιρείας, κου Κιτιξή είχαμε την χαρά και την ευκαιρία να τον ενημερώσουμε για την Γεωλογική και Παλαιοντολογική ιστορία της Πιερίας και για τα ευρήματα που φιλοξενούμε στους χώρους του Εκθετηρίου. Παράλληλα συζητήσαμε για τους στόχους του ομίλου μας και για τις προοπτικές εξέλιξης και ανάπτυξης του γεωπαλαιοντολογικού τουρισμού στην Πιερία ως μια νέα θεματική τουριστική ενότητα.  

Τόσο ο Όμιλός μας όσο και η εταιρεία WorldLine αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη να επενδύσουμε στην ψηφιοποίηση των συναλλαγών, σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο και μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον, με απώτερο στόχο την εξυπηρέτηση των επισκεπτών σε χώρους του Πολιτισμού και στο παραγόμενο Πολιτιστικό Απόθεμα, προς όφελος των επισκεπτών και της κοινωνίας και της λειτουργίας της Μόνιμης Παλαιοντολογικής Έκθεσης.

Με μεγάλη μας χαρά σας γνωστοποιούμε ότι σύντομα η Μόνιμη Παλαιοντολογικ