Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Υπουργείο Ανάπτυξης

Πολιτική

Άννα Μάνη: Παπαδημητρίου: Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και τη στήριξη της επιχειρηματικότητας

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Υπουργείο Ανάπτυξης, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο και τις Υφυπουργούς Ανάπτυξης και κα Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου και κα Ζωή Ράπτη.

Η συνάντηση επικεντρώθηκε στις προτεραιότητες για τη συγκράτηση του πληθωρισμού και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων.

Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε τη δέσμευση της κυβέρνησης να συνεχίσει τις τολμηρές διαρθρωτικές παρεμβάσεις, οι οποίες αποσκοπούν στην αποκλιμάκωση των τιμών προς όφελος των καταναλωτών και στην ενίσχυση του αποτυπώματος της βιομηχανίας στην ελληνική οικονομία.

Η Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου δήλωσε: «Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και τη στήριξη της επιχειρηματικότητας. Στόχος μας είναι η δημιουργία περισσότερων θέσεων εργασίας και η προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης.

Το μήνυμα του Πρωθυπουργού είναι σαφές: συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα τις διαρθρωτικές παρεμβάσεις για μια ισχυρή και ανταγωνιστική οικονομία.

Σταθερός και αδιαπράγμευτος στόχος μας, όχι μόνο στο Υπουργείο Ανάπτυξης, αλλά συνολικά της κυβερνητικής πολιτικής, είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών».