Ηρακλής Τσιτλακίδης: «Συνδέουμε τον τουρισμό με τους ανθρώπους του» – Εκπαιδευτικά σεμινάρια της ΕΞΕΠ και του ΙΝΣΕΤΕ

Τουρισμός

Με κεντρικό σύνθημα το «Συνδέοντας τον Τουρισμό με τους Ανθρώπους του» η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας διοργάνωσε σε συνεργασία με το ΙΝΣΕΤΕ, επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο «Wow Service, Skills & Abilities στους επαγγελματίες του Τουρισμού, με εισηγητές τον κ. Σεραφειμίδη και την κ. Τζούλου.

«Ο εκπαιδευτικός πυλώνας του ΙΝΣΕΤΕ σχεδιάζει και υλοποιεί εκπαιδευτικές δράσεις που ενδυναμώνουν, αναπτύσσουν, ενημερώνουν και κινητοποιούν τον σπουδαιότερο παράγοντα της τουριστικής εμπειρίας που είναι ο άνθρωπος», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας και Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Ηρακλής Τσιτλακίδης.

Στο πλαίσιο των σεμιναρίων, η  Διεύθυνση Εκπαίδευσης του ΙΝΣΕΤΕ μελετάει τις εκπαιδευτικές ανάγκες των επαγγελματιών, γνωρίζει τους ανθρώπους και τις ιδιαιτερότητες του κάθε τόπου και των επιχειρήσεων του και με την  ομάδα συνεργατών που διαθέτει, διοργανώνει σεμινάρια, συνέδρια και στρατηγικές συνεργασίες, που στόχο έχουν την ενδυνάμωση και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων, των ικανοτήτων και της κουλτούρας των ανθρώπων του τουριστικού τομέα.