Σπύρος Κουλκουδίνας : «Η Νέα Δημοκρατία παραμένει η μοναδική αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης . Πρέπει  να πάρουμε το μήνυμα των πολιτών»

Πολιτική

Ο Βουλευτής Πιερίας κ.Σπύρος Κουλκουδίνας έκανε την ακόλουθη δήλωση για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών: 

«Θέλω να ευχαριστήσω τους απλούς πολίτες και τους αγωνιστές της παράταξης που έδωσαν μία ακόμα μάχη, καθιστώντας τη Νέα Δημοκρατία πρώτη και κυρίαρχη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα.

Η διαπίστωση που αποτυπώνεται και στο εκλογικό αποτέλεσμα είναι ότι η Νέα Δημοκρατία διαθέτει τη μοναδική αξιόπιστη πρόταση για τη διακυβέρνηση της χώρας.

Μετά από πέντε χρόνια διακυβέρνησης, η Νέα Δημοκρατία παραμένει κυρίαρχη.

Οφείλουμε όμως να πάρουμε και το μήνυμα που μας έστειλε  η ελληνική κοινωνία.

Ξεκινώ με την αποχή που έφτασε το 58,6%. Η δημοκρατία απαιτεί συμμετοχή αλλά και οι πολίτες έχουν τις δικές τους απαιτήσεις που οφείλουμε να δούμε με προσοχή και κυρίως με σεβασμό.

Οι πολίτες ζητούν άμεσες και ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα της ακρίβειας, της καθημερινότητας, έχουν ευαισθησίες που πρέπει να γνωρίζουμε.

Ο Πρωθυπουργός συνεχίζει να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης των πολιτών, σε ποσοστά που υπερβαίνουν το σημερινό ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας.

Σε μία κρίσιμη συγκυρία με γεωπολιτικές συγκρούσεις και αναταράξεις, η χώρα χρειάζεται γερό τιμόνι και σταθερότητα.

Ξεκινά μια νέα προσπάθεια για να έρθουμε ακόμα πιο κοντά στους πολίτες, να επιταχύνουμε τις μεγάλες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις και να δρομολογήσουμε λύσεις στα πραγματικά προβλήματα».