38η Εμποροπανήγυρη Δ. Κατερίνης: Επιστρέφει ανανεωμένη & σηκώνει αυλαία στις 25/08! – Η πλατφόρμα δηλώσεων συμμετοχής άνοιξε

Επαγγελματίες Κοινωνία

–          Φέτος και πρέπει και ΑΞΙΖΕΙ να συμμετέχεις!

Με νέο λογότυπο, σε νέες ημερομηνίες και με στόχο να κερδίσει εκθέτες, επισκέπτες και εντυπώσεις, η Εμποροπανήγυρη που διαχρονικά σηματοδοτεί το τέλος του καλοκαιριού, την είσοδο στο φθινόπωρο και αποτελεί τη μεγαλύτερη λαϊκή αυθεντική γιορτή της Κατερίνης σηκώνει αυλαία στις 25/08, ενώ θα διαρκέσει έως  01/09/2024.

Η πλατφόρμα δηλώσεων συμμετοχής για την 38η Εμποροπανήγυρη Δ.Κατερίνης,  έχει ήδη ανοίξει και θα είναι διαθέσιμη έως τις 19/07/2024.

Φέτος και πρέπει και ΑΞΙΖΕΙ να συμμετέχεις ενεργά στην αναβάθμιση του Θεσμού, που φιλοδοξεί να γίνει και πάλι μια από τις κορυφαίες εμπορικές δραστηριότητες της ευρύτερης περιοχής, με πολιτιστικές προεκτάσεις, ένα αγαπημένο γεγονός για μικρούς και μεγάλους.

Παράλληλα με τον παραδοσιακό της χαρακτήρα  στοχεύει και στην προσέλκυση νέου κοινού με επίκεντρο εκδηλώσεις για τη νέα γενιά: dj’s, street food και πολλές ακόμη εκπλήξεις που θα ξεδιπλώνονται σταδιακά τις προσεχείς εβδομάδες.

 «Είναι γνωστό σε όλους ότι η Εμποροπανήγυρη τα τελευταία χρόνια έχει υποβαθμιστεί σε μέγιστο βαθμό. Η εντολή που έλαβα από τον Δήμαρχό μας, Ιωάννη Ντούμο, είναι να προβούμε σε οποιαδήποτε αλλαγή  απαιτείται για να «αναστήσουμε» αυτό τον Θεσμό. Αλλάζουμε λοιπόν ημερομηνίες, περιεχόμενο, λογότυπο και καλούμε όλους τους επαγγελματίες να στηρίξουν φέτος αυτή την προσπάθεια με την συμμετοχή τους» τονίζει σε δήλωσή του, ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Θωμάς Αναστασιάδης.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην επίσημη ιστοσελίδα του Δ. Κατερίνης: https://katerini.gr/?p=44071