Συνάντηση της ΕΞΕΠ με την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας – Η.Τσιτλακίδης: « Υπάρχει μακρά και άριστη συνεργασία με στόχο την εύρυθμη καθημερινότητα πολιτών και επισκεπτών»

Τουρισμός

Τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας κ. Γιώργο Κουκουσέλα, επισκέφτηκαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας κ. Ηρακλής Τσιτλακίδης, οι Αντιπρόεδροι της ΕΞΕΠ  κ.κ. Γιώργος Ζώβας, Δημήτρης Τοπαλίδης, Γιάννης Γεωργιάδης και  ο Γεν. Γραμματέας κ. Νίκος Λαλούμης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τονίστηκε για μια ακόμη φορά η εξαιρετική συνεργασία που υπάρχει στο πλαίσιο της εμπέδωσης της ασφάλειας των πολιτών, με κυρίαρχο βεβαίως την προστασία της ζωής. Επιπλέον στο τραπέζι του διαλόγου τέθηκαν θέματα που αφορούσαν την αστυνόμευση, τις αντικειμενικές δυσκολίες με την αύξηση του πληθυσμού της Πιερίας τους καλοκαιρινούς μήνες και τις δυνατότητες ενίσχυσης των ανδρών της Αστυνομίας ή το «πάγωμα» των αποσπάσεων.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στην αστυνόμευση με ποδήλατα στην Παραλία Κατερίνης, που έχει στεφθεί με επιτυχία, έχοντας ως στόχο την ενίσχυση της αστυνόμευσης και την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και των τουριστών.

Όπως ανέφερε  ο Πρόεδρος της ΕΞΕΠ κ. Τσιτλακίδης, υπάρχει μια μακρά σχέση και συνεργασία της Ένωσης με την Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία της καθημερινότητας, πολιτών και επισκεπτών στις παραλιακές περιοχές. Στο πλαίσιο αυτό, η στενή συνεργασία μεταξύ των δυο φορέων έχει σφραγιστεί με δωρεές από πλευράς της ΕΞΕΠ μεταξύ των οποίων υλικοτεχνικός εξοπλισμός για την ομάδα  ΔΙΑΣ.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης και ο Αστυνομικός Διευθυντής  κ. Χρήστος Λένος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας κ. Βασίλης Έξαρχος και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων Πιερίας, Ημαθίας και Πέλλας κ. Γρηγόρης Βεϊδαμενίδης.