Τον Δήμαρχο Πύδνας – Κολινδρού κ. Χρήστο Κομπατσιάρη επισκέφθηκε στο γραφείο του, ο Ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος κ. Θοδωρής Ζαγοράκης

Πολιτική

Χαρακτηριστικό της επίσκεψης ήταν ότι αυτή κράτησε αρκετή ώρα , με τους δύο άνδρες να μιλούν για όλα τα θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών αλλά και τα ευρωπαϊκά θέματα.

Η συζήτηση βέβαια δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει τον αθλητισμό και ότι κινείται γύρω απ’ αυτόν και να θυμούνται ιστορίες μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα. 

Στο τέλος της συνάντησης ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής χάρισε στον κ. Δήμαρχο την αθλητική φανέλα με το ν. 7 την οποία φορούσε όταν έπαιζε στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.

Στον επίλογο της συνάντησης ο Δήμαρχος ευχήθηκε στον πρώην Αρχηγό του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδος  κ. Θοδωρή Ζαγοράκη καλή επιτυχία, ενώ του προσέφερε μία εικόνα της Παναγίας καθώς και παραδοσιακά τοπικά προϊόντα.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν οι κ.κ. Αντιδήμαρχοι Ηλίας Πολύζος, Τάσος Λούκας, Στέλιος Χλεμές, η Γενική Γραμματέας του Δήμου κ. Πηνελόπη Ορτουλίδου, ο Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου κ. Λιόλιος Γιώργος, η Γραμματέας του Γραφείου του κ. Ανδρουλάκη κ. Αποστολία Γεωργιάδου, υπάλληλοι απ το Ιδιαίτερο Γραφείο του, καθώς και υπάλληλοι του Δήμου.