Επίσκεψη του αντιπροέδρου του Ε.Λ.Κ. – Ευρωβουλευτή  Βαγγελη  Μεϊμαράκη στον Δήμαρχο Πύδνας –  Κολινδρού Χρήστο Κομπατσιάρη

Πολιτική

Το Δημαρχείο Πύδνας – Κολινδρού επισκέφτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 15 Μαΐου ο Ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης για να συναντηθεί με τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Κομπατσιάρη.

Ο Δήμαρχος καλωσορίζοντας τον κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, τόνισε ότι στη μακρά του πολιτική διαδρομή έχει προσφέρει μεγάλες υπηρεσίες στην πατρίδα από διάφορες θέσεις ευθύνης σε δύσκολες περιόδους. Ο κ. Κομπατσιάρης του ευχήθηκε καλή επιτυχία δεδομένου, ότι το μέλλον της χώρας μας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις αποφάσεις των ευρωπαϊκών θεσμών.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Μεϊμαράκη σε αδρές γραμμές, σχετικά με θέματα που αφορούν στον χώρο της Αυτοδιοίκησης. Επίσης συζήτησε μαζί του τη δυνατότητα περαιτέρω εξεύρεσης πόρων από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τους Δήμους.

Ο κ. Μεϊμαράκης αναφέρθηκε συνοπτικά στο ρόλο που διαδραματίζει συνολικά η Ευρωπαϊκή Ένωση στην ζωή μας. Τέλος ο κ. Μεϊμαράκης αναφερόμενος στην αναμέτρηση των επερχόμενων ευρωεκλογών, τόνισε την ανάγκη συμμετοχής των πολιτών στην εκλογική διαδικασία, ώστε η Ελλάδα να έχει την ισχυρότερη δυνατή εκπροσώπηση στα κέντρα λήψης των Ευρωπαϊκών αποφάσεων.

Στον επίλογο της συνάντησης ο Δήμαρχος ευχήθηκε στον κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη καλή επιτυχία για την εκ νέου υποψηφιότητά του στην Ευρωβουλή, ενώ του προσέφερε μία εικόνα του Αγίου Δημητρίου καθώς και παραδοσιακά τοπικά προϊόντα.

Στην συνάντηση συμμετείχαν: Ο Βουλευτής Πιερίας  της Νέας Δημοκρατίας  κ. Σπύρος Κουλκουδίνας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αθανάσιος Λιακόπουλος,  ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πιερίας κ. Χαράλαμπος Μπρουσκέλης,  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γαβριήλ Αμανατίδης, οι  κ.κ. Αντιδήμαρχοι Ηλίας Πολύζος – Στέλιος Χλεμές – Μαρία Ναβροζίδου – Δημήτριος Κοεμτζής,  συνεργάτες του Δημάρχου κ.ά.