Συνάντηση Μητσοτάκη – Ντούμου στο Δημαρχείο Κατερίνης

Κοινωνία Πολιτική

Τον Πρωθυπουργό,  Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχθηκε χθες το απόγευμα στο Δημαρχείο, κατά την επίσκεψή του στην Κατερίνη, ο  Δήμαρχος, Ιωάννης Ντούμος.

Προηγήθηκε η ομιλία του Πρωθυπουργού στον πεζόδρομο, όπου τον καλωσόρισε και τον προλόγισε ο Δήμαρχος τονίζοντας ότι «Είναι κρίσιμο, στο δρόμο προς τις ευρωεκλογές, κάθε ένας από μας να κατανοήσει ότι η συμμετοχή μας και η ψήφος μας επηρεάζει τις ζωές μας. Η Ευρώπη είμαστε εμείς!».

Τόσο στην σύντομη αλλά ουσιαστική συνάντηση με συνεργάτες και αντιδημάρχους στο γραφείο Δημάρχου, όσο και στη διάρκεια του καλωσορίσματος του Πρωθυπουργού στο Δημαρχείο, ο κος Ντούμος αναφέρθηκε στους στόχους της δημοτικής αρχής με έμφαση στον προγραμματισμό σημαντικών μεταρρυθμίσεων και έργων αξιοποιώντας κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο, με επίκεντρο εκείνα που προέρχονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. «Ως νέα δημοτική αρχή προτάξαμε έναν και μόνο στόχο: Να δημιουργήσουμε έναν Δήμο Πρότυπο. Πρότυπο όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη» τόνισε ο κος Ντούμος απευθυνόμενος στον κο Μητσοτάκη.  Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον κο Ντούμο για την εκλογή του και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο του.