Δήμος Κατερίνης: Η αποκομιδή των απορριμμάτων κατά την περίοδο του Πάσχα

Κοινωνία

Από το τμήμα Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου Κατερίνης ανακοινώνεται ότι:

  • Η αποκομιδή των απορριμμάτων καθ’ όλη την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας θα πραγματοποιείται κανονικά.
  • Θα υπάρξει μια διαφοροποίηση μόνο στο νυχτερινό δρομολόγιο της Μ. Παρασκευής το οποίο αντί για την Μ. Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Μ. Σαββάτου.
  • Η αποκομιδή των ογκωδών απορριμμάτων θα πραγματοποιείται έως και την Μ. Πέμπτη ενώ θα ξεκινήσει και πάλι κανονικά την Τετάρτη 08/05/2024.
  • Την Δευτέρα του Πάσχα 06/05/2024 η αποκομιδή θα πραγματοποιηθεί κανονικά ενώ την Τρίτη 07/05/2024 (ημέρα κατά την οποία θα εορταστεί η εργατική πρωτομαγιά), θα γίνει αποκομιδή της ανακύκλωσης μόνο από το κέντρο της πόλης και την Παραλία Κατερίνης.
  • Η αποκομιδή των βιοαποβλήτων (καφέ κάδοι) την Μ. Εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί κανονικά ενώ την επόμενη εβδομάδα (της Διακαινησίμου) μετά την Κυριακή του Πάσχα θα πραγματοποιηθεί εκτάκτως την Τετάρτη 08/05/2024 και το Σάββατο 11/05/2024.

Παρακαλούνται οι δημότες και οι επισκέπτες του Δήμου μας, τηρώντας το πρόγραμμα της υπηρεσίας μας να συμβάλλουν στην προσπάθεια των εργαζομένων της καθαριότητας να παραμείνει η πόλη καθαρή σε όλη την διάρκεια των εορτών.

Με τις καλύτερες ευχές μας για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.