Πρωταθλητής Ελλάδας ο Γκίρνης των Ολυμπίων Κατερίνης και ασημένιος ο Πισσάκης στην πάλη

Αθλητικά

Πρωταθλητής Ελλάδας U 20  στην βαριά κατηγορία των 130 κιλά αναδείχθηκε ο Γκιρνης Ραφαήλ  .

 Ο Μακεδόνας παλαιστής των Ολυμπίων Κατερίνης στην  πόλη των Τρικάλων όπου και έγινε το πανελλήνιο πρωτάθλημα U20 νίκησε σε τέσσερις αγώνες με ιδιαίτερη ευκολία χωρίς να παραχωρήσει ούτε ένα πόντο με 35-0  στο σύνολο από όλων των αγώνων έναντι των αντιπάλων του .

 Έτσι παράλληλα με τις σπουδές του στην νομική από όπου εισήχθει από το παγκόσμιο πρωτάθλημα που κατέκτησε ο Ραφαήλ το 2021  θα προετοιμαστεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας εντός του ΤΕΙ Κατερίνης Κανελλοπούλου 2 (έναντι του ΕΟΠΥΥ)για την συμμετοχή του στο πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο πρωτάθλημα με την Εθνική μας ομάδα.

Στην κατηγορία των 55 κιλών ο Παντελής Πισσακης μαθητής Λυκείου κατέλαβε την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο που του δίνει το εισιτήριο για την  συμμετοχή του στο Βαλκανικό πρωτάθλημα με την Εθνική ομάδα .

 Επίσης στους ίδιους αγώνες στα 63 κιλά  ο Ασανακης Γιώργος  και στα 130 κιλά  ο Κολοσεντας Αρίων  των Ολυμπίων Κατερίνης κατέλαβαν την 5η θέση αντίστοιχα .Ο προπονητής του συλλόγου που καθοδήγησε τους αθλητές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ήταν ο Μπαταλας Βασίλης