Ο Δήμος Κατερίνης στηρίζει τη Διεθνή Μαθητική Συνάντηση «Ολύμπια εν Δίω» – Συνάντηση του Δημάρχου Ι. Ντούμου με το Δ.Σ. του Οργανισμού

Πολιτισμός

Ο Θεσμός της Διεθνούς Μαθητικής Συνάντησης Αρχαίου Θεάτρου, Μουσικής και Αθλητισμού «Ολύμπια εν Δίω» βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Ι.Ντούμος, με τον Πρόεδρο του Οργανισμού «Ολύμπια εν Δίω», Αθανάσιο Μπίντα. Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα παρέστησαν επίσης, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Ελίνα Διαμαντοπούλου, ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου, Χαράλαμπος Φωκαΐδης, καθώς και τα μέλη του Οργανισμού: Δημήτρης Αδαμόπουλος, Αντώνης Αθανασιάδης, Αριστείδης Αγγέλου, Ειρήνη Ζαβρίδου.

Ο κος Ντούμος συνεχάρη τον κο Μπίντα και τα μέλη του Θεσμού, που όπως σημείωσε: «Μέσω της επικοινωνίας των μαθητών της παγκόσμιας σχολικής κοινότητας ενισχύει το μήνυμα για αλληλεγγύη των λαών και δίνει βήμα στη νεολαία να εκφραστεί με όχημα το αρχαίο Ελληνικό Θέατρο, τη Μουσική και τον Αθλητισμό». 

Παράλληλα, ευχήθηκε κάθε επιτυχία στις επόμενες προγραμματισμένες δράσεις και τόνισε ότι ο Δήμος Κατερίνης στο μέτρο του εφικτού, θα είναι αρωγός στις πρωτοβουλίες τους. «Είναι σημαντικό να ενισχυθεί η συνεργασία μας με τη φιλοξενία εκδηλώσεων και στην πόλη της Κατερίνης π.χ. στο Δημοτικό Πάρκο» τόνισε από την πλευρά της, η κα Διαμαντοπούλου.

Ο κος Μπίντας και τα μέλη του Δ.Σ. συνεχάρησαν τον Δήμαρχο για την εκλογή του, ευχήθηκαν καλή και εποικοδομητική θητεία και του δώρισαν λεύκωμα για τη διαδρομή του Θεσμού.