ΠΙΕΡΙΑ ΑΥΡΙΟ: Επίσκεψη του υποψηφίου Προέδρου για το Επιμελητήριο Πιερίας, Κώστα Πίτσια στον Δήμαρχο Κατερίνης

Επαγγελματίες Κοινωνία

Την απόφασή του να διεκδικήσει την προεδρία του Επιμελητηρίου Πιερίας στις επικείμενες εκλογές, γνωστοποίησε και επίσημα στο δήμαρχο Κατερίνης Ιωάννη Ντούμο ο επιχειρηματίας Κώστας Πίτσιας, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής του στο δημαρχείο.

Στο πλαίσιο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα,  οι δύο άνδρες συζήτησαν θέματα που αφορούν τον επιχειρηματικό κλάδο ενώ ο κ. Πίτσιας ενημέρωσε το δήμαρχο Κατερίνης σχετικά με τους βασικούς στόχους που συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα του συνδυασμού ΠΙΕΡΙΑ ΑΥΡΙΟ.

«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους συναδέλφους επιχειρηματίες το ότι ο δήμαρχος Κατερίνης προέρχεται από τον επιχειρηματικό κλάδο, καθώς έχει ιδία άποψη για τα ζητήματα που μας απασχολούν. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε πολλά και σημαντικά θέματα προσβλέποντας από κοινού σε μία αποτελεσματική συνεργασία», ανέφερε, στο περιθώριο της επίσκεψής, ο κ. Πίτσιας.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Κατερίνης τόνισε την ανάγκη για τη αναβάθμιση του επιμελητηριακού θεσμού που θα απαντά στις σύγχρονες ανάγκες των επαγγελματιών.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και η αντιδήμαρχος Πολιτισμού/Τουρισμού Ελίνα Διαμαντοπούλου με την οποία συζητήθηκαν επί μέρους ζητήματα που αφορούν το τουριστικό προϊόν του δήμου Κατερίνης καθώς και τρόποι αναβάθμισής του μέσα από συγκεκριμένο μοντέλο συνεργασίας με το Επιμελητήριο.

Ο κ. Πίτσιας εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση του από την συνάντηση  καθώς τέθηκαν οι βάσεις για μια ουσιαστική και παραγωγική συνεργασία, η οποία θα σηματοδοτήσει την   επόμενη ημέρα για την επιχειρηματικότητα  της Πιερίας του Αύριο.