Πρόσκληση στην Ετήσια Εταιρική Συνάντηση του ΚΔΒΜ Εργασία Εκπαιδευτική στην Κατερίνη

Επαγγελματίες Κοινωνία

Το Σάββατο, 6 Απριλίου 2024, στο Επιμελητήριο Πιερίας, θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Εταιρική Συνάντηση του ΚΔΒΜ Εργασία Εκπαιδευτική, μιας συνάντησης που σηματοδοτεί την ανάπτυξη, την καινοτομία και την ενδυνάμωση μέσω της επαγγελματικής κατάρτισης.

Η εκδήλωση ξεκινά στις 10:00 π.μ. με το καλωσόρισμα από την κα. Φρέτη Λαγιώτη, Υπεύθυνη του Παραρτήματος Κατερίνης, ακολουθούμενη από την έναρξη των εργασιών από τον κ. Αλέκο Χριστόπουλο, Πρόεδρο του Δ.Σ.

Θα ακολουθήσουν ομιλίες από επίσημους προσκεκλημένους, σημαντικές παρουσιάσεις και διαλείμματα για networking και συζητήσεις. Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις γύρω από θέματα όπως η «Επαγγελματική Κατάρτιση: Ανάπτυξη με ποιοτική αναβάθμιση», και οι «Ψηφιακές δεξιότητες στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης».

Προσκαλούμε όλα τα μέλη και τους συνεργάτες μας να συμμετέχουν ενεργά και να συνεισφέρουν σε αυτήν την ξεχωριστή εκδήλωση.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη κα. Φρέτη Λαγιώτη στο email katerini@ergasiakek.gr ή στο τηλ. 23510-23481.