Κώστας Πίτσιας, υποψήφιος πρόεδρος Επιμελητηρίου Πιερίας: “Ελάτε να συνδιαμορφώσουμε την επιχειρηματική ΠΙΕΡΙΑ του ΑΥΡΙΟ”

Επαγγελματίες Κοινωνία

Πιστός στις θέσεις μου και στην αρχική μου δέσμευση για τη διεκδίκηση της προεδρίας του Επιμελητηρίου Πιερίας, ανακοινώνω σήμερα με αίσθημα ευθύνης και με το βλέμμα στραμμένο στην Πιερία της επόμενης ημέρας, το όνομα του συνδυασμού ΠΙΕΡΙΑ ΑΥΡΙΟ.

 
 Οι απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής και οι πολλαπλές ανάγκες του επιχειρηματικού κόσμου, καθιστούν αναγκαία μια δυναμική εκπροσώπηση.  


Ως ενεργό και δραστήριο μέλος της Πιερίας είμαι σε θέση να γνωρίζω πολύ καλά τις αγωνίες, τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των συναδέλφων μου.  


Από την πρώτη στιγμή που γνωστοποίησα την πρόθεσή μου να είμαι υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας, συνάδελφοι από όλους τους επαγγελματικούς κλάδους του νομού,  με τους οποίους μοιραζόμαστε κοινές ανησυχίες και το ίδιο όραμα για την ανάπτυξη και ανάδειξη του θεσμού, ενώνουν τις δυνάμεις τους  μαζί μου, για έναν ισχυρό συνδυασμό νίκης για την επιχειρηματική και παραγωγική ΠΙΕΡΙΑ του ΑΥΡΙΟ.
Ύψιστο καθήκον όλων μας  είναι να συμμετέχουμε με την ψήφο μας έτσι ώστε να γυρίσουμε σελίδα με στόχο ένα ανανεωμένο, σύγχρονο, ανοικτό, συμμετοχικό Επιμελητήριο.

 
Ένα Επιμελητήριο ΟΛΩΝ των μελών.

Κώστας Πίτσιας

Υποψήφιος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πιερίας

Pitsias Epimelitirio Logos – 8