Η Εφορεία αιμοδοσίας της Εστίας Πιερίδων Μουσών και ο Σύλλογος Γονέων Ατόμων με Αναπηρία Ν.Πιερίας στο πλάι της γυναίκας   

Κοινωνία

Πιστή στο ρόλο της και στο στόχο της ίδρυσής της,η Εφορεία Αιμοδοσίας της Ε.Π.Μ., έθεσε ως προτεραιότητα να αγκαλιάσει τις φίλες , μέλη της Εφορείας και του Συλλόγου,  δίνοντάς τες την ευκαιρία για έναν προληπτικό έλεγχο υγείας, τον οποίο και οργάνωσε.

Εχθές 27-3-2024 έγινε δωρεάν εξέταση στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου που περιελάμβανε Μαστογραφία, Υπέρηχο στήθους και μέτρηση Οστικής Πυκνότητας, σε 24 κυρίες  που αποδέχτηκαν το κάλεσμα . Η όλη διαδικασία ολοκληρώθηκε χάρη στη συνεργασία της Ακτινοδιαγνώστριας, Διευθύντριας του τμήματος Μαστού του Ακτινοδιαγνωστικού Εργαστηρίου του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου,  κας Ρούλας Μαλκότση, την οποία ευχαριστούμε ιδιαίτερα!!!Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ  στο εξαιρετικό προσωπικό του τμήματος!!! Η κα Μαλκότση τόσο με την ιδιότητά της ως γιατρού όσο και με την υποστήριξή της ως γυναίκας σε γυναίκα, άνοιξε το δρόμο  να συνειδητοποιήσουν πολλές γυναίκες πως είναι “το προλαμβάνειν καλύτερο του θεραπεύειν !!! Κρίνοντας ως ιδιαίτερα σημαντική μια τέτοια πρωτοβουλία και αξιοποιώντας τη διάθεση της κας  Ρούλας Μαλκότση να είναι αρωγός, δεσμευόμαστε να το επαναλάβουμε. 

ΥΓ. Αν κάποιος σύλλογος ενδιαφέρεται για τη δράση αυτή μπορεί να επικοινωνήσει  μαζί μας!

*Ιορδανίδου Κατερίνα 6973491966 

Έφορος Αιμοδοσίας της Ε.Π.Μ.

*Μελιάδου Αθανασία  6944434682

Μέλος της Εφορείας 

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Μ