Συνάντηση του Δημάρχου Κατερίνης με τη Ν.Ε. Πιερίας & με στελέχη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

Κοινωνία Πολιτική

Με τον Δήμαρχο Κατερίνης, Ιωάννη Ντούμο συναντήθηκε στο Δημαρχείο, η Ν.Ε. Πιερίας, καθώς και στελέχη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.  Ειδικότερα: ο Γραμματέας της Ν.Ε. Δημήτρης Λιόλιος, τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Μαρία Μίχου (πρώην βουλευτής), Κώστας Κιτιξής, ο υποψήφιος βουλευτής Πιερίας, Κώστας Κουτρούπας. Επίσης, τα μέλη της Ν.Ε. Πιερίας: Λένα Γεωργούλη, Βασίλειος Σιαμάτρας, Χρήστος Στεφόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι, παρουσία του προέδρου της ΔΕΥΑΚ, Σάββα Οφείδη και του ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου, Χαράλαμπου Φωκαΐδη έγινε αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αυτοδιοίκηση και κυρίως στο ζήτημα της οικονομικής και διοικητικής της αυτοτέλειας. Κοινός τόπος ήταν ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη είναι η ουσιαστική ενίσχυση της αυτοδιοίκησης με οικονομικούς πόρους.

Παράλληλα, ο κος Ντούμος ανέλυσε τις θέσεις της δημοτικής αρχής γύρω από τα σημαντικά θέματα που απασχολούν την πόλη, μίλησε για την έμφαση που ήδη δίνεται στην κοινωνική πολιτική, ενώ προανήγγειλε ενημέρωση των δημοτών –  όπως δεσμεύτηκε προεκλογικά – στο Συνεδριακό Κέντρο, οπότε όπως είπε:  «Θα παραθέσουμε ακριβή στοιχεία για την κακοδιαχείριση της προηγούμενης διοίκησης. Παραλάβαμε έναν Δήμο σε άσχημη οικονομική κατάσταση και η  προσπάθεια που καλούμαστε να καταβάλουμε – σε συνεργασία με τις υπηρεσίες μας – για να βγούμε από αυτό το τέλμα  είναι πράγματι μεγάλη».

Το επόμενο βήμα θα είναι η ανάπτυξη και προς αυτή την κατεύθυνση όπως τόνισε ο Δήμαρχος: «Ανασύρουμε παρατημένες μελέτες, εκπονούμε νέες, προωθούμε έργα, για να μη χαθεί ούτε ένα ευρώ στον Δ. Κατερίνης».

Η Ν.Ε. Πιερίας και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για την πλήρη και σε βάθος ενημέρωση για όλα τα ανοιχτά ζητήματα του δήμου, του ευχήθηκαν εποικοδομητική θητεία και τόνισαν ότι είναι στη διάθεσή του «για να προωθήσουν και από την πλευρά τους, κάθε θέμα  που αφορά τον τόπο και είναι πολύ ψηλά και στη δική τους ατζέντα προς όφελος των δημοτών».