Εκδήλωση ενημέρωσης «Εμμηνόπαυση – Όχι παύση από τη ζωή»

Υγεία

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή η ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Εμμηνόπαυσης (ΕΛ.ΕΤ.ΕΜ.)Παράρτημα Ν. Πιερίας  στην αίθουσα «ΕΚΑΒΗ» του Συνεδριακού Κέντρου Δήμου Κατερίνης.

Την εκδήλωση άνοιξε η πρόεδρος της ΕΛ.ΕΤ.ΕΜ Ν. Πιερίας Διονυσία Κατσικούδη . Στην συνέχεια η βασική ομιλήτρια της εκδήλωσης , διακεκριμένη ιατρός Δρ. Χρυσάνθη Σαρδέλη , Μαιευτήρας – Γυναικολόγος , Κλινική Φαρμακολόγος , Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας Α.Π.Θ , πήρε τον λόγο, ευαισθητοποίησε και ενημέρωσε το κοινό που στην πλειοψηφία του ήταν γυναίκες , για την εμμηνόπαυση και την πρόληψη των συμπτωμάτων της.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε η αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι βουλευτών , οι περιφερειακοί σύμβουλοι Χρυσαυγή Δριστά – Λαφατζή και Άννα Τζήκα, η υποδιευθύντρια του Κέντρου Υγείας Κατερίνης Ουρανία Γκιάτα, η Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης Ν. Πιερίας «Άτρακτος» Φυλέννια Σίμου, μέλη των Δ.Σ των συλλόγων του νομού Πιερίας, ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων , μαίες, επισκέπτες υγείας, νοσηλευτές και πλήθος κόσμου, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή τους.

Σε όλους τους παρευρισκόμενους δόθηκε ένα αναμνηστικό δωράκι, αρωματικό σαπουνάκι σε σχήμα λουλουδιού.

Θερμές ευχαριστίες σε όλους των εκπροσώπους των ΜΜΕ για την κάλυψη της εκδήλωσης καθώς και την Μαρία Τζήκα και τον Απόστολο Μοσχολούρη για την φωτογραφική κάλυψη.

Επίσης πολλές ευχαριστίες στο ανθοπωλείο Δεμερτζίδης , το τυπογραφείο Σαπλαχίδης και το κατάστημα VMBEAUTY.