Ευχαριστήρια επιστολή του του Διευθυντή της Δ/θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας

Κοινωνία

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στον κ. Χαλεπλή Ευάγγελο, ιδιοκτήτη και Διευθύνοντα Συμβούλο της εταιρείας Fylliana, για την ευγενική δωρεά ενός αυτόματου απινιδωτή, προκειμένου να αντιμετωπίζονται άμεσα περιστατικά καρδιοαναπνευστικής ανακοπής. Υπάλληλοι της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας έχουν ήδη εκπαιδευτεί στη χρήση του.

Επιπροσθέτως, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία Fylliana που ανέλαβε το  οικονομικό κόστος της εκπαιδευτικής δράσης που υλοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024, από την Φυσική Αγωγή σε συνεργασία με την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α.), με θέμα τη βιωματική προσέγγιση του «Ευ Αγωνίζεσθαι» και των «Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων».

Είναι ιδιαίτερα συγκινητική η προσφορά της εταιρείας Fylliana και αποδεικνύει περίτρανα την κοινωνική υπευθυνότητα και τον αλτρουισμό της εταιρείας, στοιχεία που οφείλουν να επιδεικνύουν οι εταιρείες στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και πρέπει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Ο Διευθυντής της Δ/θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας

Γεώργιος Χρ. Μακρής