Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με τη Λιμενική Επιτροπή  του Λιμενικού Ταμείου Κατερίνης

Κοινωνία

Την Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου, υποδέχτηκε στο γραφείο της στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, τον Πρόεδρο της Λιμενικής Επιτροπής του Λιμενικού Ταμείου Κατερίνης, κο Αστέριο Μπουσνάκη και τον Αντιπρόεδρο και Διοικητή του Γ’ Λιμενικού Τμήματος Σκάλας Κατερίνης, Πλωτάρχη Θεμιστοκλή Αδαμίδη. Στη συνάντηση παρέστησαν τα μέλη της Λιμενικής Επιτροπής, Γιάννης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Αλμαλιώτης και Τζένη Κεχαγιοπούλου, όπως επίσης και οι υπάλληλοι του Λιμενικού Ταμείου, Πέτρος Κουκιώτης και Αντώνης Γαλάνης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης διεξήχθη ένας παραγωγικός διάλογος μεταξύ των παρευρισκόντων, ενώ τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα που αφορούν στη δημιουργία Λιμεναρχείου στην περιοχή μας, στην αναβάθμιση και τον εξοπλισμό των ήδη υπαρχουσών δομών, ενώ συζητήθηκαν και προτάσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να συμβάλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής. “Η Π.Ε. Πιερίας βρίσκεται πάντα σε αγαστή συνεργασία με το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Κατερίνης, όπως επίσης και με το Λιμενικό Ταμείο. Η Περιφερειακή Ενότητα αφουγκράζεται τους προβληματισμούς που αφορούν στο παραλιακό μέτωπο της περιοχής μας και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας είμαστε ανοιχτοί σε κάθε συνεργασία για το κοινό όφελος”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με όλες τις πλευρές να τονίζουν την αξία της συνεργασίας των αρχών του τόπου με γνώμονα την πρόοδο και την ανάπτυξη της Πιερίας, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των επισκεπτών.