Η.Τσιτλακίδης: «Οι Έλληνες ξενοδόχοι έχουν τον πρωταγωνιστικό  ρόλο στην Ελλάδα της εξωστρέφειας και της  ανταγωνιστικότητας»

Τουρισμός

7ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας του ΞΕΕ

«Το ελληνικό ξενοδοχείο, έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, στην Ελλάδα της επόμενης μέρας, στην Ελλάδα της εξωστρέφειας, της καινοτομίας και της ανταγωνιστικότητας. Ο δρόμος άνοιξε πριν από χρόνια, με πρωτοπόρους ξενοδόχους και συνεχίζεται με επιτυχία και προσαρμογή στις νέες απαιτητικές συνθήκες», τόνισε χαρακτηριστικά, ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (Π.Ο.Ξ),  μέλος του Δ.Σ του Ξενοδοχειακού Επιμελητήριου Ελλάδος  (ΞΕΕ) και πρόεδρος της ΕΞΕΠ, κ. Ηρακλής Τσιτλακίδης, στο περιθώριο του 7ου Διεθνούς Φόρουμ Φιλοξενίας του ΞΕΕ.

Υπό τον τίτλο,  «Ελληνικά Ξενοδοχεία: Η Επόμενη Μέρα», οι εργασίες του Φόρουμ στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά την ευελιξία και προσαρμοστικότητα των ελληνικών ξενοδοχείων στις παγκόσμιες τάσεις.

«Οι διακρίσεις της Ελλάδας και οι επιτυχίες της στον τουριστικό κλάδο, η διεθνής αναγνώριση και προτίμηση,  από μεγάλα επενδυτικά σχήματα, αλλά και η κατάταξη της χώρας μας στους πλέον δημοφιλείς προορισμούς σε παγκόσμια κλίμακα, αποδεικνύει το μέγεθος της σκληρής αλλά συστηματικής δουλειάς των Ελλήνων ξενοδόχων, που πρωταγωνιστούν και δημιουργούν τις συνθήκες και προϋποθέσεις για ένα αισιόδοξο μέλλον. Επενδύουμε στη εξιδεικευμένη γνώση και την πληροφόρηση  των ξενοδόχων, έχοντας μπροστά μας τις νέες προκλήσεις που ανοίγονται», ανέφερε ο κ. Τσιτλακίδης.