Διεύθυνση Δασών Πιερίας: Σε γιορτινό κλίμα η εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας – Ευχές στο νέο διευθυντή Πέτρο Παπαπέτρου (Βίντεο +φωτο)

Κοινωνία Περιβάλλον

Σε γιορτινό κλίμα, υποδέχθηκε σήμερα το πρωί ο νέος διευθυντής της Διεύθυνσης Δασών Πιερίας Πέτρος Παπαπέτρου, τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κίτρους Κατερίνης & Πλαταμώνος κ. Γεώργιο, εκπροσώπους των βουλευτών του νομού και της αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, αντιδημάρχους και φορείς, για την εκδήλωση στην κοπής της βασιλόπιτας.

Ο κ. Παπαπέτρου ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα τη θέση του Διευθυντή, ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στη λιτή εκδήλωση, αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που επιτελείται στην υπηρεσία με τους άξιους επιστήμονες , και παρουσίασε τα Τμήματα και τους υπαλλήλους, έτσι ώστε να γνωρίζουν οι πολίτες για το έργο και τις αρμοδιότητες. Ευχαρίστησε τους φορείς για την μέχρι τώρα συνεργασία η οποία θα ενδυναμωθεί, σημειώνοντας πως στόχος είναι η επίλυση των όποιων προβλημάτων με συνεργασία προς όφελος των πολιτών τηρώντας τη νομοθεσία που διέπει την Υπηρεσία.

Ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος συνεχάρη τον κ. Παπαπέτρου για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και ευλόγησε την βασιλόπιτα, μοιράζοντας στη συνέχεια σε όλους τους παρευρισκόμενους το βιβλίο που έγραψε μετά την πρώτη επίσκεψη του για 18 ημέρες στο Κονγκό.