Καμία αύξηση των εισιτηρίων στους δημοτικούς χώρους Στάθμευσης Κατερίνης μετά από εισήγηση του προέδρου των πάρκινγκ, Γ. Μπαλαούρα

Κοινωνία Οικονομία

Διαψεύδονται οι φήμες που ακουστήκαν ΣΤΟ Δ.Σ. Κατερίνης

Σε κατηγορηματική διάψευση περί δήθεν αύξησης της τιμής των εισιτηρίων στους χώρους στάθμευσης στον Δ.Κατερίνης προχώρησε ο Πρόεδρος της «ΠΟΛΙΣ Κοινή ΑΕ ΟΤΑ», Γιώργος Μπαλαούρας, ύστερα από όσα επικαλέστηκε η Μείζων Μειοψηφία, στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης.

Το θέμα περί της δήθεν αύξησης της τιμής των εισιτηρίων έφερε στο Διοικητικό Συμβούλιο της «ΠΟΛΙΣ Κοινή ΑΕ ΟΤΑ» (πρ. Δημοτικά Πάρκινγκ Κατερίνης), ο Πρόεδρος Γιώργος Μπαλαούρας, ο οποίος και εισηγήθηκε να ληφθεί απόφαση που, ουσιαστικά, αποτελεί διάψευση αυτών των φημών. Έτσι, ελήφθη ομόφωνη απόφαση για μη αλλαγή τιμολογιακής πολιτικής.

Μετά τη λήξη της συνεδρίασης, σε δηλώσεις του ο κ. Μπαλαούρας δημοσιοποίησε το αποτέλεσμα της συζήτησης επί του συγκεκριμένου θέματος, αναφέροντας: «Ύστερα από έωλες και ανυπόστατες φήμες περί αύξησης της τιμής του εισιτηρίου στα δημοτικά πάρκινγκ Κατερίνης, το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο της «ΠΟΛΙΣ Κοινή ΑΕ ΟΤΑ» ανακοινώνει ομόφωνα ότι ουδεμία τέτοια πρόθεση υπάρχει ή υπήρξε ποτέ, και η τιμολογιακή πολιτική για όλο το 2024 παραμένει ίδια με αυτή του 2023».