Ο σχεδιασμός του λογότυπου του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής

Επαγγελματίες Τουρισμός

  Λειτουργώντας με τη φιλοσοφία της εξωστρέφειας και επιθυμώντας να προσδώσει και να γνωστοποιήσει την εταιρική του ταυτότητα στο ευρύ κοινό, αλλά και να αποτελεί το μέσο της οπτικής επικοινωνίας και της ταυτοποίησης των δράσεων του, ο Πιερικός Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (Π.Ο.Τ.Α.Π.) προχωρά στον σχεδιασμό του λογότυπου του, αλλά και σειράς μακετών, προκηρύσσοντας σχετικό διαγωνισμό.

  Για τη δημιουργία του λογότυπου καθώς και διάφορων εικαστικών μακετών ο Οργανισμός μέσω ανοικτής διαδικασίας καλεί τους ενδιαφερόμενους Πιεριείς επαγγελματίες των γραφικών τεχνών-σχεδιασμών και των πολυμέσων γενικά, να υποβάλλουν τις δημιουργικές τους προτάσεις εντός της προβλεπόμενης ημερομηνίας έως και την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024.

  Κεντρική ιδέα του λογοτύπου θα είναι το μότο Olympus Riviera Greece με υποσέλιδο τη φράση «ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ».

  Σχετικά με την υποβολή των προτάσεων (μία ή περισσότερες) θα γίνονται αποκλειστικά και μόνο μέσω ψηφιακής αποστολής με email, wetransfer, dropbox link, κ.ά.  στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: potap.pieria@gmail.com

    Προαιρετικά,  η κάθε πρόταση  μπορεί να  συνοδεύεται με ένα σύντομο κείμενο επεξήγησης / υποστήριξης της ιδέας.

  Αξίζει να επισημανθεί ότι η ανάδειξη του αναδόχου του έργου θα γίνει από το Διοικητικό Συμβούλιο του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΠΟΤΑΠ). Τα κριτήρια επιλογής θα στηριχθούν στην αξιολόγηση της καλλιτεχνικής αρτιότητας της πρότασης. Στην επιλεγμένη πρόταση μπορεί να γίνουν εισηγήσεις για μικρές τροποποιήσεις/ βελτιώσεις πριν παραδοθεί στην τελική της μορφή.

  Περί πνευματικών δικαιωμάτων, αμοιβής, προδιαγραφών και ειδικών όρων και του πλήρους κειμένου της πρόσκλησης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: potap.pieria@gmail.com  ή στο τηλέφωνο 6972722491 στον Διευθυντή του Π.Ο.Τ.Α.Π. Βασίλη Δήμου.