ΠΟΞ- ΕΟΤ: Άριστη και ισχυρή συνεργασία των δυο φορέων – Η Τσιτλακίδης: «Συντονισμένες προσπάθειες για την προώθηση της χώρας ως τουριστικoύ προορισμού

Τουρισμός

Η επιλογή των πλέον αποτελεσματικών δράσεων προβολής και προώθησης του τουριστικού προϊόντος, συζητήθηκε  μεταξύ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και το Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στο πλαίσιο της εκδήλωσης κοπής της βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας.

Άριστη, ισχυρή και σταθερή συνεργασία

«Για μια ακόμη φορά, επιβεβαιώνεται η άριστη, σταθερή και ισχυρή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της Ομοσπονδίας και του ΕΟΤ και συγκεκριμένα με τον Γ Γραμματέα Δημήτρη Φραγκάκη», επισήμανε ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας κ. Ηρακλής Τσιτλακίδης. Πρόκειται, όπως ανέφερε, για το αποτέλεσμα μιας συντονισμένης προσπάθειας που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, και που αφορά πέρα από όλες τις άλλες δράσεις, την  προώθηση της χώρας μας, ως τουριστικού προορισμού των ορεινών και ημιορεινών περιοχών. Στο πλαίσιο αυτό, υλοποιούνται στοχευμένες δράσεις προβολής της «άλλης Ελλάδας», και του ορεινού Τουρισμού,  με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, στόχος που προϋποθέτει μια ισόρροπη τουριστική ανάπτυξη.

Τουριστικός προορισμός υψηλής ποιότητας

Ο Γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης έκανε λόγο για υψηλό επίπεδο συνεργασίας σημειώνοντας πως  «η ΠΟΞ και ο ΕΟΤ είναι συντονισμένοι για την προώθηση του συνόλου της χώρας ως εν δυνάμει τουριστικού προορισμού υψηλής ποιότητας».