Ιωάννης Ντούμος, δήμαρχος Κατερίνης: “Κύριοι της “Εκκίνησης” αφού δεσμεύσατε και καταχρεώσατε το δήμο με τις αποφάσεις σας, έρχεστε σήμερα να μας κουνήσετε το δάχτυλο για τετελεσμένες διαδικασίες που ξέρετε πολύ καλά ότι δεν αναιρούνται”

Κοινωνία Πολιτική

Κύριοι της «Εκκίνησης»

Αφού δεσμεύσατε και καταχρεώσατε το δήμο με τις αποφάσεις σας, έρχεστε σήμερα να μας κουνήσετε το δάχτυλο για τετελεσμένες διαδικασίες που ξέρετε πολύ καλά ότι δεν αναιρούνται.

Αφού φροντίσατε, ως διοίκηση, να παραλάβετε μέρος της παραγγελίας μαζί με το τιμολόγιά τους και αφού ο πρώην δήμαρχος με προσωπικές του επιστολές , ζήτησε από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων να αποστείλει τα χρήματα στο δήμο για να πληρωθούν τα εν λόγω τιμολόγια- και μάλιστα τρεις μέρες πριν τη λήξη της θητείας του, σήμερα, υποκριτικά, αναρωτιέστε γιατί υποχρεώθηκε να πληρώσει ο δήμος.

Προσπαθείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις με φθηνή αντιπολίτευση-και μάλιστα δι΄ αλληλογραφίας, όμως η πραγματικότητα θα σας διαψεύσει και μάλιστα πολύ σύντομα.

Όσο για το δημοτικό συμβούλιο, καλά κάνετε και το περιμένετε με «ιδιαίτερο ενδιαφέρον». Θα έχει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ενδιαφέρον για όλους και κυρίως για τους δημότες!

Ιωάννης Ντούμος

Δήμαρχος Κατερίνης