Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Φιλόπτωχου Συλλόγου Κατερίνης «Η Ελεημοσύνη»

Κοινωνία

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 22 Ιανουαρίου 2023 η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Φιλόπτωχου Συλλόγου Κατερίνης «Η Ελεημοσύνη», στο γνωστό καφέ της Κατερίνης  «Freud».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, εκπρόσωποι της υφυπουργού Ανάπτυξης Άννας Μάνη Παπαδημητρίου, των βουλευτών Φώντα Μπαραλιάκου και Σπύρου Κουλκουδίνα, ο Τομεάρχης Επιστημονικών Φορέων Κεντρικής Μακεδονίας Θανάσης Λιακόπουλος, η αναπληρώτρια του δημάρχου Κατερίνης Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού Ελίνα Διαμαντοπούλου, οι Αντιδήμαρχοι Κοινωνικής Προστασίας Σάββας Καρυπίδης, Υπηρεσιών Προσχολικής Αγωγής και Δημιουργικής Απασχόλησης Μιχάλης Γεωργιάδης, Διοικητικών Υπηρεσιών Ανέστης Μυστρίδης, Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Θωμάς Αναστασιάδης, η περιφερειακή σύμβουλος  Χρυσαυγή Δριστά, η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης Ασημίνα Στρίμπα, ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γεώργιος Μακρής, ο κ. Δημήτρης  Κουσκουρίδης  εκπρόσωπος του ΤΕΕ, ο κ.Βασίλειος  Αγιαννίτης πρόεδρος της Εστίασης Κατερίνης, η κ. Νανίτσιου Έλλη πρόεδρος ΔΗΜΤΟ ΝΔ, η κ. Δέσποινα Βελισσάρη εκπρόσωπος της Εταιρείας Εμμηνόπαυσης Παράρτημα Πιερίας, η κ. Μιράντα Παππά προϊσταμένη του γραφείου Καινοτόμων Δράσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τοπικοί και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Κατερίνης,  τα μέλη του Δ.Σ της Λέσχης Lions Κατερίνης, της Σχολής Γονέων-Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης, των Φιλόπτωχων Συλλόγων της Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης «Η Περίθαλψη» και των Καταφυγιωτών «Η Αναγέννηση», του Ελληνορωσικού Κέντρου Πολιτισμού «Άντον Τσέχωφ», η πρόεδρος και μέλη  του συλλόγου «Ολυμπιάδες», εκπρόσωποι του Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης, της Διασωστικής Ομάδας Κατερίνης, του Λυκείου Ελληνίδων, του Συλλόγου «Κόρες Πιερίων»,  μέλη και φίλοι του Συλλόγου.

Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Σωκράτης  Ξενίδης  ο οποίος μετέφερε τον χαιρετισμό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γεωργίου ενώ ο ίδιος αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που επιτελεί ο παλαιότερος Σύλλογος της Πιερίας που ιδρύθηκε το 1928.

Στο σύντομο χαιρετισμό της η πρόεδρος του Συλλόγου Μαρία Σατραζέμη ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του, αλλά και την έμπρακτη υποστήριξη του όλα αυτά τα χρόνια.

Χαιρετισμό απηύθυναν η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Μαυρίδου, η αναπληρώτρια δημάρχου κα Διαμαντοπούλου και ο Τομεάρχης Επιστημονικών Φορέων Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λιακόπουλος.

Τυχερές της βραδιάς ήταν οι κυρίες Αρχοντούλα Ρηγοπούλου που κέρδισε ένα κόσμημα από το κατάστημα Di Nuovo και η Μήτρα Χριστίνα που κέρδισε από τον Εκπαιδευτικό Φορέα «Λυδία» ένα πρόγραμμα Κατάρτισης και πιστοποίησης Η/Υ.

Οι προσκλήσεις για την εκδήλωση τυπώθηκαν με την ευγενική χορηγία του βιβλιοπωλείου ΣΑΒΒΙΔΗΣ στη Μ. Αλεξάνδρου 47 κας Θεοδώρας Ζάννας.