Η Αγιοβασιλειόπιτα του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου

Πολιτισμός

Για την καλή χρονιά, τύχη και την ευόδωση των προσδοκιών και για το έτος 2024, ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.) τήρησε και φέτος τον εθιμικό θεσμό της κοπής της πρωτοχρονιάτικης Αγιοβασιλειόπιτας.

  Με ανταλλαγή ευχών και με το ελπιδοφόρο μήνυμα που φέρνει πάντα ένας νέος χρόνος, τα διοικητικά μέλη και οι συνεργάτες του Οργανισμού, συνυπήρξαν σε μια βραδιά κοινωνικού χαρακτήρα, αν και ο πρόεδρος του ΟΡ.ΦΕ.Ο. Γρηγόρης Παπαχρήστος δράττοντας την ευκαιρία,  γνωστοποίησε εν συντομία στα μέλη, τα τελευταία λειτουργικά θέματα του πολιτιστικού φορέα.

  Στον χαιρετισμό του ο κ. Παπαχρήστος πέρα των ευχών, επισήμανε: «Διανύουμε ως διοικητικό συμβούλιο την τελευταία χρονιά και με την ίδια διάθεση και ενδιαφέρον θα ολοκληρώσουμε το παραγωγικό μας έργο. Θα κοινωνήσουμε τον πολιτισμό με την συνεργασία φορέων και των συμπολιτών μας, πάντα με πνεύμα και διάθεση κοινής στόχευσης.

  Θεωρώ και ελπίζω ότι το 53ο Φεστιβάλ Ολύμπου 2024 θα αποτυπώσει ακόμα σημαντικότερο έργο στην πνευματική διαδρομή του τόπου μας, σε μια χρονιά που διαφαίνεται η βελτίωση των υποδομών στους αρχαιολογικούς και ιστορικούς μας χώρους.

  Ασφαλώς θα συνεχίζουμε την εξωστρέφεια του Φεστιβάλ και το διεθνές του αφήγημα. Με υγεία και καλή διάθεση να πορευτούμε και τούτη τη χρονιά. Χρόνια πολλά σε όλους.»

  Τυχερός του εθίμου, το διοικητικό μέλος του ΟΡ.ΦΕ.Ο. -υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και προβολής, Βασίλειος Δήμου που έλαβε και το σχετικό δώρο.

  Η κοπή της Αγιοβασιλειόπιτας του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου, πραγματοποιήθηκε το βραδινό της Παρασκευής 19 Ιανουαρίου 2024, στον χώρο εστίασης Cocktail, στην Κατερίνη.

  Στη φωτογραφική κάλυψη της βραδιάς, ο συνεργάτης του Οργανισμού, πτυχιούχος πολυμέσων, Δημήτρης Γατσιός-Πεσερίδης.