Το εργασιακό δίκαιο των δημοσίων υπαλλήλων – Ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Ν. Παπαχρήστος, του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ Πιερίας Θ. Σιαμάγκας και το μέλος της ΟΛΜΕ Ν.Κορδής μιλούν για τα προβλήματα του κλάδου

Κοινωνία

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημόσιοι υπάλληλοι με πρωταρχικό το οικονομικό, δηλαδή τους μισθούς, το συνταξιοδοτικό και τις συνθήκες εργασίας, αναφέρθηκαν σε δηλώσεις τους στην Κατερίνη, στο πλαίσιο ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024, ο πρόεδρος τις ΟΛΜΕ Νίκος Παπαχρήστος, ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Πιερίας που διοργανώνει και την ημερίδα, Θεόδωρος Σιαμάγκας, και το μέλος του Δ.Σ της ΟΛΜΕ Νεκτάριος Κολδής.

Ο κ. Σιαμάγκας αναφέρθηκε στην ημερίδα η οποία έχει θέμα το εργασιακό δίκαιο των δημοσίων υπαλλήλων – ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό με κεντρικό ομιλητή τον δικηγόρο – εργατολόγο Ιωάννη Σουκιούρογλου.

Ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Νίκος Παπαχρήστος αναφέρθηκε στα προβλήματα του κλάδου περιγράφοντας τη σημερινή κατάσταση.

Το μέλος του Δ.Σ της ΟΛΜΕ Νεκτάριος Κολδής, παρουσίασε την σημερινή κατάσταση με νούμερα λέγοντας χαρακτηριστικά πως στην Ελλάδα έχουμε 170 χιλιάδες εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από τους οποίους οι 51 χιλιάδες είναι αναπληρωτές και αναπληρώτριες.