Στο βαθμό του υποστράτηγου προήχθη ο μέχρι πρότινος Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Γιώργος Τζήμας: “Ήταν ιδιαίτερη τιμή για μένα να προΐσταμαι του στελεχιακού δυναμικού των Υπηρεσιών της Κεντρικής Μακεδονίας”

Κοινωνία

Στο βαθμό του υποστράτηγου προήχθει ο συμπολίτης μας και μέχρι πρότινος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Τζήμας, συνεχίζοντας την επιτυχημένη διαδρομή του στην ΕΛ.ΑΣ. Ο κ. Τζήμας ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, με την εργατικότητα του, το ήθος και την αποτελεσματικότητα του, συνεχίζει σε ένα νέο εξίσου απαιτητικό και δύσκολο πόστο, αυτό του Διευθυντή Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Η δήλωση του Υποστράτηγου, Διευθυντή Ασφαλείας Θεσσαλονίκης Γ.Τζήμα

Το συγχαρητήριο του δημάρχου Κατερίνης Ι. Ντούμου στον προαχθέντα Υποστράτηγο της ΕΛ.ΑΣ Γεώργιο Τζήμα

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον συμπολίτη μας, Γεώργιο Τζήμα, για την επάξια προαγωγή του στο βαθμό του Υποστρατήγου και για την τοποθέτησή του στη θέση του Διευθυντή Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Κατά τις τακτικές κρίσεις της Ελληνικής Αστυνομίας αναμφισβήτητα εκτιμήθηκε η συνέπεια, το ήθος και η παροχή με υψηλή αίσθηση καθήκοντος, των πολύτιμων υπηρεσιών του.

Εύχομαι υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στο υπεύθυνο έργο που καλείται και αυτή τη φορά να επιτελέσει.

Ιωάννης Ντούμος

Δήμαρχος Κατερίνης