Επίσκεψη του Δ.Σ της Εστίας Πιερίδων Μουσών στην Αντιδήμαρχο Πολιτισμού – Τουρισμού του Δήμου Κατερίνης Ελίνα Διαμαντοπούλου

Κοινωνία Πολιτισμός

Το Δ.Σ. της Εστίας Πιερίδων Μουσών καλωσόρισε στο Δημαρχείο Κατερίνης η νέα Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού, Ελίνα Διαμαντοπούλου.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε πολύ θερμό κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης και αναγνώρισης της συνεισφοράς του συλλόγου στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου.

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Μ. Ευθύμης Μαυρίδης, αφού ενημέρωσε την κα. Διαμαντοπούλου για τον προσεχή σχεδιασμό των πολιτιστικών δράσεων, προτεραιοποίησε τις ανάγκες του συλλόγου κι επισήμανε την ανάγκη υλοποίησής τους σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς. Επίσης, στη συζήτηση τονίστηκε πως η πορεία της Εστίας Πιερίδων Μουσών είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου, αναδεικνύοντας,προβάλλοντας, συντηρώντας και προστατεύοντας την πολιτιστική μας κληρονομιά. 

Από τη μεριά της η Αντιδήμαρχος δήλωσε την πρόθεση του δήμου να στηρίξει ενεργά την πραγματοποίηση των προσεχών εκδηλώσεων των “Εαρινών Ημερών Μουσών” αλλά και άλλων σημαντικών πολιτιστικών δράσεων, συνδέοντας την ανάπτυξη του πολιτισμού με την κοινωνική και οικονομική πρόοδο του δήμου μας. 

Τέλος, και οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως όταν ενώνονται όλες οι δυνάμεις, τα αποτελέσματα είναι θεαματικά προς όφελος των δημοτών.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από την Εστία Πιερίδων Μουσών, ο Αντιπρόεδρος   Ηλίας Παπάζογλου, η Ταμίας Αναστασία Πιτσιάβα, η Ειδ. Γραμματέας κι Έφορος Λόγου και Τέχνης Σοφία Χαλκίδου – Αμανατίδου, η Έφορος Χορωδίας Μαρία Βούλγαρη κι η Έφορος Παραδοδιακού Υλικού Ιωάννα Ηλιάδου.