“Εκκίνηση”: “Η λάσπη της προεκλογικής περιόδου απέδωσε καρπούς. Η πικρή αλήθεια όμως άρχισε να αποκαλύπτεται!”

Κοινωνία Πολιτική

Η  αύξηση 25% στα δημοτικά τέλη αποσιωπήθηκε στο προεκλογικό πρόγραμμα της νέας διοίκησης. Άκριτα όμως στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, αποδέχθηκε σύσσωμη η δημοτική ομάδα του κ. Ντούμου.

Πριν από μερικά χρόνια, το 2019,  ήταν οι ίδιοι που «έσκιζαν τα ιμάτιά τους» και με πύρινους λόγους μπροστά σε κάμερες και δημοσιογράφους δήλωναν πως η μέση οικογένεια προσπαθεί να επιβιώσει και μας αποκαλούσαν «ξεφτίλα». «Πολιτικοί συνέταιροι» της διοίκησης που «βύθισε» στο σκοτάδι το Δήμο Κατερίνης επί 12 χρόνια μας κουνούσαν το δάχτυλο λέγοντας πως δεν αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα της κοινωνίας, «σκοτώνουμε τα νοικοκυριά» και ως ψυχροί εκτελεστές επιβάλλουμε με το «καλημέρα» αυξήσεις στα δημοτικά τέλη.  

Τότε δεν ήθελαν να αντιληφθούν ότι ο προϋπολογισμός του Δήμου δεν ισοσκελίζονταν, ούτε ότι τα χρέη γονάτιζαν το Δήμο και τα ταμεία του Δήμου ήταν άδεια. Δεν αναγνώριζαν τις οφειλές σε εργολάβους και προμηθευτές. Δεν έβλεπαν, δεν άκουγαν. Σήμερα είδαν το φως το αληθινό και έτσι απλά αποφάσισαν, χωρίς να σκεφτούν τα «νοικοκυριά» ούτε την κοινωνία, να ανταποδώσουν με χαράτσι 25% στα δημοτικά τέλη.

Μάλιστα παραδέχθηκαν χθες στη συνεδρίαση πως «είθισται» η αντιπολίτευση να καταψηφίζει την πρόταση της εκάστοτε διοίκησης. Αυτή ήταν και είναι η ταυτότητά τους. Αυτή ήταν και είναι η πολιτική τους στάση για το Δήμο μας.

Η λάσπη της προεκλογικής περιόδου απέδωσε καρπούς. Η πικρή αλήθεια όμως άρχισε να αποκαλύπτεται!

                                                                     ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ        

ΕΚΚΙΝΗΣΗ – ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ