Κοπή πίτας ΔΕΕΠ Ν.Δ Πιερίας: Μια βραδιά που είχε από όλα! (Φωτογραφίες)

Κοινωνία Μυστικά με την Έυη Πολιτική

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε η εμφάνιση της Νίκης Κεραμέως στην Κατερίνη, τόσο στην εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας της Νέας Δημοκρατίας Πιερίας, όσο και κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Πιερία. Συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ. Ν.Δ Πιερίας Μπάμπη Μπρουσκέλη αλλά και τον επί χρόνια φίλο και συντονιστή Κεντρικής Μακεδονίας Ηλία Τάπρα, η κα Κεραμέως, απλή, προσιτή και άριστα καταρτισμένη για όλα θα μπορούσα να πω, όχι μόνο για θέματα που αφορούσαν το υπουργείο που υπηρετεί, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας όπου ήταν η προσκεκλημένη ομιλήτρια, το βράδι της περασμένης Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και πλήθος κόσμου. Στην ομιλία της αναφέρθηκε στα νομοσχέδια που έχουν ψηφιστεί στους έξι μήνες της νέας θητείας της κυβέρνησης του Κ. Μητσοτάκη, δίνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο, που θα ισχύσει από τις προσεχείς ευρωεκλογές, αλλά και στα όσα έγιναν επί θητείας της στο υπουργείο Παιδείας.

Χαιρετισμούς έκαναν εκτός φυσικά από πρόεδρο της ΔΕΕΕΠ Ν.Δ Πιερίας Μπάμπη Μπρουσκέλη, η υφυπουργός Άννα Μάνη Παπαδημητρίου και οι βουλευτές Φώντας Μπαραλιάκος και Σπύρος Κουλκουδίνας.

Στην ίδια εκδήλωση τιμήθηκαν η διοίκηση και ο εργαζόμενοι του Κέντρου Πρόληψης “Άτρακτος” για την προσφορά τους στην πρόληψη των εξαρτήσεων και την προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας στην Πιερία.

Η διοργάνωση ήταν εξαιρετική, η βραδιά κύλησε όμορφα και τα πηγαδάκια βεβαίως στήθηκαν με τους δημάρχους, τους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους θεσμικούς φορείς και κόσμο που παραβρέθηκε.

E.M.