Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Κατερίνης με τον Δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη & τον Πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ Κ. Μακεδονίας

Κοινωνία Περιβάλλον

–          Ιωάννης Ντούμος: Προτεραιότητά μας η κυκλική οικονομία & τα ολοκληρωμένα σχέδια για την διαχείριση των στερεών αποβλήτων

Με τον πρόεδρο της ΠΕΔΚΜ, Δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιο Καϊτεζίδη και τον  Πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Κεντρικής Μακεδονίας (και πρόεδρο Δ.Σ. Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη), Μιχάλη Γεράνη, συναντήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Κατερίνης, ο Δήμαρχος, Ιωάννης Ντούμος.

Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν ζητήματα περιβάλλοντος και ανακύκλωσης, ενώ ο κ. Ντούμος ενημερώθηκε για το σύνολο των δράσεων και πρωτοβουλιών που αναπτύσσει ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Κεντρικής Μακεδονίας.

«Ήταν μια εποικοδομητική συνάντηση, καθώς η συνεργασία ανάμεσα στον Δήμο μας και τον ΦΟΔΣΑ, η υλοποίηση ολοκληρωμένων σχεδίων για την διαχείριση των στερεών αποβλήτων, η κυκλική οικονομία και η ανάπτυξη μιας πράσινης αντίληψης για τον Δήμο και τους πολίτες μας, συνιστούν βασικούς πυλώνες των προτεραιοτήτων μας» τονίζει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης, Ιωάννης Ντούμος.