Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο 15ο Νηπιαγωγείο Κατερίνης

Ψυχαγωγία

Την τόσο ευχάριστη ιστορία των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αναβίωσαν με θεατρικά δρώμενα και παραστάσεις, με κάλαντα και τραγούδια οι μαθήτριες και οι μαθητές (νήπια και προνήπια) του 15ου Νηπιαγωγείου Κατερίνης.

  Η γιορτή πραγματοποιήθηκε με την παρουσία των γονέων και των κηδεμόνων, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023, στην αίθουσα των εκδηλώσεων του σχολείου, όπου τα παιδιά αναφέρθηκαν παραστατικά στη γέννηση του Χριστού, στα δώρα των μάγων και του Αϊ Βασίλη. Με ποιήματα, αφηγήσεις και χορευτικές φιγούρες ζωντάνεψαν το πνεύμα των εορτών πάντα μέσα από το πρίσμα των παιδικών τους  παραστάσεων.

????????????????????????????????????

  Στο χαιρετισμό της η προϊσταμένη του 15ου Νηπιαγωγείου Κατερίνης, Κατερίνα Γελαστοπούλου, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, απηύθυνε ευχές και στην συνέχεια αναφέρθηκε στην προσπάθεια της εκπαιδευτικής οικογένειας του νηπιαγωγείου να καταστήσει κοινωνούς του κλίματος των   εορτών αλλά και να εμφυσήσει στα παιδιά της νηπιακής και προνηπιακής  ηλικίας, το γιορταστικό πνεύμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Και το πέτυχαν απόλυτα.

  Τόσο η κ. Γελαστοπούλου, όσο και οι νηπιαγωγοί, Στέλλα Ευαγγελοπούλου και Στέλλα Φούφα, προετοίμασαν το θεματολόγιο  και δίδαξαν το πλάνο της εκδήλωσης, το οποίο απέδωσαν ευχάριστα οι μαθήτριες και οι μαθητές του εκπαιδευτηρίου.

????????????????????????????????????

  Η γιορτή ολοκληρώθηκε με προσφορά δώρων στα παιδιά από την πιο αγαπημένη φιγούρα των ημερών, από τον Αϊ Βασίλη.