Με μελωδίες και πινέλα ζωγραφίζουμε το Πάρκο μας

Ψυχαγωγία

Χαρούμενες παιδικές φωνές, χρώματα και μουσικές, φώτισαν και ζωντάνεψαν το Δημοτικό μας Πάρκο το πρωί της Δευτέρας 18 Δεκεμβρίου 2023.
Στην Χριστουγεννιάτικη δράση ” Με μελωδίες και πινέλα ζωγραφίζουμε το Πάρκο μας”, που διοργανώθηκε από την ΠΕ Πιερίας δια του Γρ. Σχολικών Δραστηριοτήτων, οι μαθητές/τριές μας συνοδευόμενο από τους/τις εκπαιδευτικούς τους, έφεραν στον χώρο τις ζωγραφιές τους και με τη συνοδεία Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών από τις χορωδίες των σχολείων, κρέμασαν και στόλισαν με τις ευχές τους, το κεντρικό δέντρο καθώς και τα παρτέρια του Δημοτικού μας Πάρκου.


“ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ ” βροντοφώναξαν τα παιδιά και τραγουδώντας μας τα κάλαντα, γέμισαν με ΦΩΣ και ΑΓΑΠΗ τις ψυχές μας και μας μετέφεραν το μήνυμα της ανιδιοτελούς προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.
Ευχαριστούμε τον Δήμο Κατερίνης για την συνεργασία και το Γραφείο της Unicef του Δήμου για την παρουσία και την ενεργητική δράση των υπευθύνων μαζί μας!!!
Ιδιαιτέρως όμως ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και τη δυναμική παρουσία τους τα:
1ο, 2ο 4ο, 11ο, 16ο, 17ο 19ο Δημοτικά Σχολεία Κατερίνης, το Δημοτικό Σχολείο Εξοχής- Π. Κεραμιδίου, καθώς και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης, Επίσης τα 3ο, 4ο, 17ο, 22ο Νηπιαγωγεία Κατερίνης καθώς και το Ειδικό Νηπιαγωγείο Κατερίνης.


ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
“ΑΓΑΠΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ”