Μήνυμα Βουλευτή Πιερίας Φώντα Μπαραλιάκου για τα Χριστούγεννα

Κοινωνία

Η Γέννηση του Θεανθρώπου, μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της Ορθοδοξίας, αποτελεί την πιο όμορφη και κατανυκτική ιστορία του κόσμου.

Σε αυτή τη γιορτή, κυριαρχούν οι πανανθρώπινες αξίες της αγάπης, της αλληλεγγύης, της καλοσύνης, της συγχωρητικότητας και της στήριξης των συνανθρώπων μας.

Ανατρέχοντας στον πλούτο της ελληνορθόδοξής μας παράδοσης αντιλαμβανόμαστε πως το μήνυμα της γέννησης του Χριστού μας προτρέπει να ανοίξουμε την καρδιά μας για να την πλημμυρίσει η σωτήρια  Χάρη του Θεού όχι μόνο τα Χριστούγεννα αλλά κάθε μέρα.

Αυτή την άγια περίοδο ας την ζήσουμε με τις οικογένειές μας, τους συγγενείς, τους φίλους και τ’ αγαπημένα μας πρόσωπα, ας προσφέρουμε, όμως, όλοι μας από το περίσσευμα της αγάπης και της ψυχής μας και στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ας επιβεβαιώσουμε και πάλι πως η κοινωνία μας διατηρεί μια ισχυρή παράδοση αλληλεγγύης, βοηθώντας  όσους μας χρειάζονται.

Με αυτές τις σκέψεις  εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και όλο τον κόσμο, Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία.  

Φώντας Μπαραλιάκος 

Βουλευτής Πιερίας