Θωμάς Αναστασιάδης: Ορκωμοσία και ξεκίνημα!

Πολιτική

Ήταν Μάιος του 2019 όταν για πρώτη φορά στην ζωή μου, ζήτησα από τους συνδημότες μου να στηρίξουν την υποψηφιότητά μου ως Δημοτικό Σύμβουλο Κατερίνης. Με τίμησαν, τότε, 1100 άνθρωποι και νιώθω ήσυχος με την συνείδησή μου ότι 4 χρόνια τώρα, έκανα το καθήκον μου από τα έδρανα της αντιπολίτευσης.
Σήμερα κλείνει αυτός ο πρώτος μου κύκλος στην τοπική αυτοδιοίκηση και θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον κ. Σάββα Χιονίδη, που καίτοι βουλευτής και ενίοτε κόντρα στο προσωπικό του πολιτικό συμφέρον, δεν μας εγκατέλειψε ποτέ.
Η συνέπεια, ο πολιτικός πολιτισμός, η μεγαλοψυχία, η διαχείριση της νίκης αλλά κυρίως της ήττας, η εργατικότητα και η υπομονή είναι μερικά από όσα διδάχθηκα από αυτόν και δεν θα  ξεχάσω ποτέ!
Τον Ιούνιο του 2022 ήμουν ο πρώτος αιρετός που στάθηκα δίπλα στον κ. Γιάννη Ντούμο, πριν ακόμα δημοσιοποιήσει την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος. Με μοναδικό αντάλλαγμα, να δουλέψουμε έντιμα και αποφασιστικά για να φύγει η διοίκηση, που τότε φαινόταν πράγμα ακατόρθωτο, και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας για να αλλάξουμε την εικόνα της πόλης και των χωριών.
Η αποφασιστικότητα, το πείσμα, η τεχνογνωσία, η προσήλωση στον στόχο, η εργατικότητα,  το θάρρος και το «άστρο» είναι μερικές μόνο από τις αρετές του νέου μας Δημάρχου. Με μπροστάρη τον Γιάννη Ντούμο, η μικρή, τότε, παρέα μεγάλωσε, γιγαντώθηκε και κατάφερε να βρεθεί στο τιμόνι του Δήμου Κατερίνης.
Σήμερα ορκίστηκα για δεύτερη φορά ως Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης έχοντας την τιμή να με στηρίξουν περισσότεροι από 2500 συνδημότες μας.
Είναι η πρώτη και η τελευταία μέρα «χαλάρωσης» καθώς από αύριο πιάνουμε δουλειά.
Με πίστη στον Δήμαρχό μας Γιάννη Ντούμο και έχοντας στο μυαλό μας τα παιδιά μας, τις επόμενες γενιές, οφείλουμε να τα καταφέρουμε!
Καλή θητεία σε όλους τους συναδέλφους!

Θωμάς Αναστασιάδης
Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης
ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ