Παρουσία της συντονίστριας του γραφείου του πρωθυπουργού Ε. Σώκου, τα θυρανοίξια του Ι. Ν. Αγίων Νεκταρίου και Λουκά Ιατρού στον εξωτερικό χώρο του Νοσοκομείου (Βίντεο + φωτο)

Κοινωνία

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα θυρανοίξια του Ιερού Ναού Αγίων Νεκταρίου Πενταπόλεως και Λουκά Ιατρού, σήμερα το μεσημέρι, στο εξωτερικό χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου και ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως.

Παραβρέθηκαν η συντονίστρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κα Έλενα Σώκου, οι βουλευτές Φώντας Μπαραλιάκος και Σπύρος Κουλκουδίνας, εκπρόσωποι των αρχών του νομού, φορέων και συλλόγων, εργαζόμενοι του νοσοκομείου και κόσμος.

Φανερά συγκινημένος, ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος επεσήμανε ότι ο Ιερός Ναός αποτελούσε ένα αίτημα των πολιτών της Πιερίας εδώ και δέκα χρόνια.

Από την πλευρά της η κα Σώκου εξέφρασε την ικανοποίηση της υπογραμμίζοντας πως η ύπαρξη ενός ναό στους χώρους των νοσοκομείων καλύπτει την ψυχική ανάγκη των πολιτών.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Γιώργος Χατζηγεωργίου σημείωσε πως ικανοποιείται ένα αίτημα των κατοίκων του νομού, με τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων.