Δήμος Κατερίνης: Η αποκομιδή των απορριμμάτων κατά τις εορτές των Χριστουγέννων & της Πρωτοχρονιάς

Κοινωνία

Από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Κατερίνης ανακοινώνεται ότι: το Σάββατο 23/12 τα δρομολόγια της αποκομιδής θα πραγματοποιηθούν κανονικά, ενώτην Κυριακή 24/12 (παραμονή Χριστουγέννων), παράλληλα με το προγραμματισμένο δρομολόγιο: Κέντρο – Γήπεδο – Νομαρχία, θα υπάρξει μέριμνα και για μικρό απορριμματοφόρο στο κέντρο της πόλης.  Επίσης, θα γίνει ανακύκλωση στο κέντρο της πόλης (πρωί και απόγευμα), ενώ κανονικά θα γίνουν και τα νυχτερινά δρομολόγια.

Τη Δευτέρα 25/12 (ανήμερα των Χριστουγέννων) θα πραγματοποιηθεί το πρωί, αποκομιδή αποκλειστικά των βυθιζόμενων κάδων. Την Τρίτη 26/12, θα γίνει αποκομιδή των βυθιζόμενων κάδων πρωί και βράδυ, αποκομιδή ανακύκλωσης το πρωί στο κέντρο, ενώ κανονικά θα γίνει και η  αποκομιδή των νυχτερινών δρομολογίων.

Αντίστοιχα (με των εορτών των Χριστουγέννων), θα είναι τα δρομολόγια την παραμονή και ανήμερα Πρωτοχρονιάς, ενώ την Τρίτη 02/01, η υπηρεσία Καθαριότητας θα λειτουργήσει κανονικά.

Παρακαλούνται οι δημότες, να βοηθήσουν το έργο των συνεργείων καθαριότητας τηρώντας το πρόγραμμα, που έχει καταρτιστεί για τις γιορτινές ημέρες.