Ξεκινά ο Έρανος Αγάπης της  Μητρόπολης Κίτρους : «Όταν δίνουν τα χέρια μας, γεμίζει η ψυχή μας»

Κοινωνία

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, λίγες ημέρες πριν από τις Άγιες Εορτές των Χριστουγέννων, η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος πραγματοποιεί τον καθιερωμένο Έρανο της Αγάπης. Ο Έρανος που θα διεξαχθεί από την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου, γίνεται μία φορά το χρόνο και κάθε Δεκέμβριο για την στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

          Για τον συντονισμό του Εράνου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος εξέδωσε σχετική Εγκύκλιό του, η οποία θα διαβαστεί στους Ι. Ναούς. Παράλληλα,

πραγματοποιεί και Κληρικολαϊκές Συνάξεις για να δώσει τις απαραίτητες κατευθύνσεις για την διεξαγωγή του Εράνου.

          Με αφορμή τη διεξαγωγή του Εράνου Αγάπης ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Γεώργιος, απευθύνει σε όλους τους Πιεριείς προσκλητήριο χριστιανικής αγάπης και αλληλεγγύης αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η συνδρομή του φιλόχριστου και φιλότιμου λαού της  Πιερίας στο πολυσχιδές φιλανθρωπικό έργο των Εκκλησιαστικών Ιδρυμάτων της Ιεράς μας Μητροπόλεως αποτελούσε πάντα την κινητήρια δύναμή της. Με τον ελάχιστο αυτό τρόπο ο καθένας μας μπορεί να δώσει τη μέγιστη χαρά στους εμπερίστατους αδελφούς μας που το έχουν ανάγκη, ιδίως τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων».