Υπογραφή εργολαβικής σύμβασης από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για την ασφαλτόστρωση  του επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας ΠΕ Πιερίας

Κοινωνία

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου υπέγραψε σήμερα στα γραφεία της στο Διοικητήριο της ΠΕ Πιερίας Εργολαβική Σύμβαση  για την υλοποίηση του έργου με την ονομασία: “Ασφαλτοστρώσεις οδών αρμοδιότητας ΠΕ Πιερίας”.

Το εν λόγω έργο χρηματοδοτείται από το Τεχνικό Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας/ΠΕ Πιερίας του έτους 2023, με κωδικό έργου 2131ΠΙΕ001ΙΔΠ23 και αναμένεται να έχει διάρκεια 12 μήνες από την υπογραφή της Σύμβασης.

Αντικείμενο της Σύμβασης αποτελεί η εκτέλεση από την ανάδοχο εταιρεία εργασιών ασφαλτόστρωσης κατά μήκος του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της ΠΕ Πιερίας, σε οποιοδήποτε σημείο, όπου παρουσιάζονται φθορές στον ασφαλτοτάπητα, λόγω χρήσης αλλά και παλαιότητας  καθώς και της ιδιομορφίας του εδάφους (ορεινή οδοποιία, απότομες κλίσεις και χαλαρά εδάφη).

 Με αφορμή την υπογραφή της Σύμβασης, η Αντιπεριφερειάρχης κα Σοφία Μαυρίδου δηλώνει τα εξής: “Η Σύμβαση που υπογράφουμε σήμερα αφορά στην έναρξη εργασιών που έχουν σκοπό την βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας, ώστε να εξασφαλιστεί ένα ασφαλές οδικό δίκτυο για όλους τους Πιεριείς αλλά και τους επισκέπτες της περιοχής μας. Η ασφάλεια του οδικού μας δικτύου αποτελεί βασική επιδίωξη κάθε έργου του Τεχνικού μας Προγράμματος και προτεραιότητά μας ως Περιφερειακής Αρχής”.