Το “ευχαριστώ” της Ελίνας Διαμαντοπούλου, που θα είναι Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Πολιτισμού από 1η Ιανουαρίου 2024 στο δήμο Κατερίνης

Μυστικά με την Έυη Πολιτική

Έτοιμη να ριχθεί στη μάχη, έχοντας πλήρη επίγνωση των δυσκολιών αλλά και των προκλήσεων που θα κληθεί να αντιμετωπίσει, η Ελίνα Διαμαντοπούλου, με ευθύνη και μετριοφροσύνη, είναι αποφασισμένη να τιμήσει στο έπακρο την απόφαση του δημάρχου Κατερίνης, να της αναθέσει αυτό το νευραλγικό και δύσκολο πόστο.

Για εμένα που τη γνωρίζω, η εντιμότητα της, η συνεργατικότητα, η ειλικρίνεια της και κυρίως η εργατικότητα της είναι τα “όπλα” στη φαρέτρα της, με οποία θα εργαστεί, έχοντας πάντα υπόψη της τη βαρύτητα του μεγάλου αριθμού των συμπολιτών μας που την τίμησαν με την ψήφο της, δικαιώνοντας την επιλογή του κ. Ντούμου στο πρόσωπο της.

Οι πληροφορίες μου λένε, ότι η Ελίνα Διαμαντοπούλου θα είναι και η Αναπληρώτρια Δήμαρχος. Απόφαση απόλυτα λογική, καθώς αποτελεί ένα πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του δημάρχου, που έτρεξε όσο κανείς στην προεκλογική περίοδο, βάζοντας πίσω τον δικό της αγώνα και μπροστά το καλό του κ. Ντούμου και της ομάδας.

Η ανάρτηση της κα Διαμαντοπούλου

Δήμαρχε σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που μου δίνεις τη δυνατότητα να υπηρετήσω τους συνδημότες μου και το δήμο μας μέσα από την αντιδημαρχία Πολιτισμού & Τουρισμού, στη νέα θητεία που σε λίγες μέρες ξεκινά! Υπόσχομαι ότι θα βάλω τα δυνατά μου για να μην απογοητεύσω τις προσδοκίες των συμπολιτών μας και να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης σου! Πάντα με διαφάνεια και εντιμότητα όπως μας ζήτησες!

Εύη Μιχωλού