Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης ο Θωμάς Αναστασιάδης – Οι αρμοδιότητες, το ευχαριστώ στον δήμαρχο Κατερίνης Γιάννη Ντούμο

Πολιτική

Η αξιοποίηση της Δημοτικής Περιουσίας, η ανάπτυξη του Πρωτογενούς τομέα, το τμήμα αδειοδοτήσεων καταστημάτων, η περισυλλογή και η φροντίδα των αδέσποτων ζώων, η διαχείριση των Δημοτικών Δασών, η ρύθμιση εμπορικών δραστηριοτήτων (λαικές αγορές, περίπτερα, εμποροπανήγυρη κλπ) είναι μερικές από τις αρμοδιότητες της αντιδημαρχίας, όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στα social media ο δημοτικός σύμβουλος Θωμάς Αναστασιάδης, ο οποίος αναλαμβάνει την Αντιδημαρχία Τοπικής Οικονομίας από τη νέα χρονιά.

Η ανάρτηση του κ. Αναστασιάδη

Ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Γιάννη Ντούμο για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου. Από 1/1/2024 μου ανάθεσε να υπηρετήσω τον Δήμο μας ως Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης. Η αξιοποίηση της Δημοτικής Περιουσίας, η ανάπτυξη του Πρωτογενούς τομέα, το τμήμα αδειοδοτήσεων καταστημάτων, η περισυλλογή και η φροντίδα των αδέσποτων ζώων, η διαχείριση των Δημοτικών Δασών, η ρύθμιση εμπορικών δραστηριοτήτων (λαικές αγορές, περίπτερα, εμποροπανήγυρη κλπ) είναι μερικές από τις αρμοδιότητες της αντιδημαρχίας. Με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον, την ισότιμη αντιμετώπιση και τον σεβασμό όλων των δημοτών και με προσήλωση στον στόχο μας να δημιουργήσουμε έναν ΔΗΜΟ ΠΡΟΤΥΠΟ, υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Εύχομαι τέλος,θερμά συγχαρητήρια και ευχές για καλή επιτυχία σε όλους τους αντιδημάρχους, τους προέδρους των οργανισμών που όρισε ο Δήμαρχος μας καθώς και στους Προέδρους και τα τοπικά συμβούλια των χωριών μας.

Καλή δύναμη σε όλους!