Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Κοινωνία

Γιορτάζουμε σήμερα την Υπεραγία Θεοτόκο, την Υπέρμαχο Στρατηγό και τιμούμε τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας. Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη, το σεβασμό και το θαυμασμό μας στους υπηρετούντες στο Στρατό Ξηράς, το Πολεμικό Ναυτικό και την Πολεμική Αεροπορία.

Σε αυτούς που με αυξημένο εθνικό φρόνημα, πατριωτική συνείδηση, καθημερινή αυταπάρνηση και επαγρύπνηση βρίσκονται  πάντα στην πρώτη γραμμή, για να υπερασπιστούν τα εθνικά μας σύνορα και να προσφέρουν τη ζωή τους για την πατρίδα.

Σε αυτούς που αποτελούν εγγυητές της ειρήνης και φρουρούς της εθνικής μας ασφάλειας. Που ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες, διασφαλίζουν σε 24ωρη βάση τα συμφέροντα της χώρας μας, σε ξηρά, θάλασσα και αέρα.

Η συγκίνηση και η εθνική υπερηφάνεια που μας διακατέχει καθώς  μνημονεύουμε τους εθνικούς μας ήρωες, είναι αμείωτες όταν αναλογιζόμαστε τον πατριωτισμό και την αυτοθυσία όσων έπεσαν για τα ιδανικά και τις αξίες της πατρίδας και όσων συνεχίζουν να αγωνίζονται και να ξαγρυπνούν για τη δική μας ασφάλεια και ελευθερία και για την ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της πατρίδας μας.

Eυχαριστούμε από καρδιάς τους στυλοβάτες της εθνικής μας άμυνας και προσευχόμαστε στην Υπεραγία Θεοτόκο, να τους συντροφεύει και να τους φυλάει υπό την Σκέπη Της, όπως κι εκείνοι φυλάνε και προστατεύουν τη χώρα μας από κάθε επιβουλή και κίνδυνο.

Χρόνια Πολλά με υγεία και ειρήνη!

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

Σοφία Μαυρίδου