Δήμος Δίου-Ολύμπου: Υπεγράφη η σύμβαση για τον εκσυγχρονισμό των ΚΕΠ μεταξύ του Δημάρχου και της αναδόχου εταιρείας, προϋπολογισμού 171.000€

Κοινωνία

Υπεγράφη την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023 μεταξύ του Δημάρχου Δίου-Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιου και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας η σύμβαση για τον εκσυγχρονισμό των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Δίου-Ολύμπου στο Δίον, την Κονταριώτισσα, τη Λεπτοκαρυά και το Λιτόχωρο, προϋπολογισμού 171.000 ευρώ (με ΦΠΑ).

Η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται μέσω του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, από το Πρόγραμμα «Ευρωπαϊκή Ένωση – Next Generation EU» , στο Πλαίσιο του «Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0».

Το έργο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την ανακαίνιση του εσωτερικού χώρου και της πρόσοψης των ΚΕΠ, τοποθέτηση νέων, μη ενεργοβόρων φωτιστικών και κλιματιστικών συστημάτων, καθώς και προμήθεια μηχανογραφικού εξοπλισμού (tablets, Η/Υ, εκτυπωτές, κ.λπ.).

Στόχος του εκσυγχρονισμού είναι η προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας προς τους δημότες, σε αναβαθμισμένο φιλικό περιβάλλον, για την ταχύτερη διεκπεραίωση των αιτημάτων τους.