Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας στην 3η Γιορτή Μελιού – Σοφία Μαυρίδου: “Στηρίζουμε τον πρωτογενή τομέα, με στόχο την προώθηση των προϊόντων που παράγει η Πιερία”

Αγροτικά

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου επισκέφτηκε την 3η Γιορτή Μελιού, που οργάνωσε ο μελισσοκομικός σύλλογος Πιερίας «Ο ΑΓΙΟΣ ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ» στο Δημοτικό Πάρκο Κατερίνης.

Εκεί ξεναγήθηκε στα περίπτερα, συνομίλησε με παραγωγούς, γνώρισε και δοκίμασε τις διάφορες ποικιλίες μελιού καθώς και τα λοιπά προϊόντα με βάση το αγνό μέλι που παράγονται στην Πιερία.

Έπειτα, αφού συνεχάρη τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες στη γιορτή για την άψογη οργάνωση και την επιτυχία του θεσμού, δήλωσε  χαρακτηριστικά: “Η Πιερία είναι ένας ευλογημένος τόπος με άφθονα συγκριτικά πλεονεκτήματα και η πρωτογενής παραγωγή είναι σίγουρα ένα από αυτά. Η ΠΕ Πιερίας στηρίζει πάντοτε τον πρωτογενή τομέα και αποσκοπεί στην προώθηση των ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων του τόπου μας και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των παραγωγών”.