Η γαλλική εσωτερική διακόσμηση φημίζεται για τη διαχρονική κομψότητα και τη διακριτική γοητεία της. Πώς μπορείτε να διακοσμήσετε και εσείς το σπίτι σας με γαλλική φινέτσα;

Κοινωνία

Ουδέτερη χρωματική παλέτα: Οι απαλές αποχρώσεις, όπως οι ήπιες κρεμ αποχρώσεις, το απαλό γκρι και το απαλό μπλε, χρησιμεύουν ως φόντο για την υπόλοιπη διακόσμησή σας.

 Κλασικά γαλλικά έπιπλα: Αναζητήστε αντικείμενα όπως καρέκλες Louis XVI, καναπέδες Bergère ή περίτεχνα τραπέζια κονσόλας. Αυτά συχνά διαθέτουν λεπτή σκαλιστή διακόσμηση, επιχρυσωμένες πινελιές και ταπετσαρία με ουδέτερα υφάσματα.

 Δάπεδα εμπνευσμένα από τις Βερσαλλίες: Επιλέξτε ξύλινο παρκέ δάπεδο ή μαρμάρινα πλακάκια για μια πλούσια εμφάνιση. Το μοτίβο ψαροκόκαλο, που συχνά συνδέεται με το παλάτι των Βερσαλλιών, μπορεί να είναι ιδιαίτερα γοητευτικό.

Κομψές κουρτίνες: Επιλέξτε κουρτίνες από το δάπεδο μέχρι την οροφή από πολυτελή υφάσματα όπως μετάξι ή λινό. Συμπεριλάβετε διακοσμητικά κορδόνια και φούντες για μια έξτρα πινελιά φινέτσας.

 Τέχνη και αξεσουάρ: Στολίστε τους τοίχους σας με έργα τέχνης σε κορνίζα ή πίνακες. Οι υπερμεγέθεις καθρέφτες με περίτεχνα πλαίσια κάνουν τον χώρο να μοιάζει μεγαλύτερος και πιο κομψός. Προσθέστε πορσελάνινα βάζα, επιχρυσωμένες κορνίζες ή διακοσμητικούς δίσκους για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση.

Φρέσκα λουλούδια: Τα φρέσκα λουλούδια (όπως λεβάντα, τριαντάφυλλα, κρίνοι) αποτελούν σήμα κατατεθέν της γαλλικής διακόσμησης. Διατάξτε μπουκέτα με εποχιακά άνθη σε απλά, κομψά βάζα σε όλο το σπίτι σας.

 Γαλλική επαρχιακή κουζίνα: Ντουλάπια σε κρεμ χρώμα, ένας νεροχύτης αγροικίας και ένα ξύλινο τραπέζι με καρέκλες μπορούν να θυμίσουν τις γοητευτικές, ρουστίκ κουζίνες της γαλλικής υπαίθρου.

 Η τέχνη της ανάμειξης: Μη διστάσετε να αναμείξετε μοντέρνα στοιχεία με vintage ή αντίκες για να δημιουργήσετε μια εκλεκτική αλλά συνεκτική εμφάνιση.