Φ.Μπαραλιάκος: Συγχαρητήρια εκλογών Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Πολιτική

Με την ολοκλήρωση των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών θέλω να εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου για καλή δύναμη και καλή θητεία στον Απόστολο Τζιτζικώστα για την επικράτησή του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με συντριπτικό ποσοστό, καθώς και στους εκλεγέντες Περιφερειακούς Συμβούλους της Πιερίας.

 Θέλω να ευχηθώ επίσης θερμά συγχαρητήρια στον νέο Δήμαρχο Κατερίνης Γιάννη Ντούμο, τον εκ νέου εκλεγέντα Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου, Βαγγέλη Γερολιόλιο, τον νέο Δήμαρχο Πύδνας-Κολινδρού Χρήστο Κομπατσιάρη αλλά και τους εκλεγμένους σε όλους τους Δήμους της Πιερίας Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους. 

 Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλες και όλους που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και δεν εκλέχθηκαν. Η συνέχιση της προσφοράς τους στον τόπο μας θα είναι πραγματικά πολύτιμη.

 Η επόμενη μέρα των εκλογών μας βρίσκει όλους ενωμένους με διάθεση συνεργασίας και σκληρής δουλειάς, προκειμένου να προωθήσουμε και να ολοκληρώσουμε σημαντικά έργα που έχουν δρομολογηθεί τα τελευταία χρόνια στην Πιερία και να αναζητήσουμε λύσεις στα προβλήματα που ήδη υπάρχουν.

 Η αγάπη όλων για τον τόπο μας είναι δεδομένη, όπως δεδομένη είναι και η πρόθεσή μας να αγωνιστούμε για την προκοπή των συμπολιτών μας. 

 Όλοι μαζί θα πάμε την Πιερίας μας ακόμη πιο ψηλά !