Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Ιδιαίτερη τιμή για την Πιερία η εκλογή του Ηρακλή Τσιτλακίδη στο ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων

Πολιτική

Η Υφυπουργός Ανάπτυξης προέβη στην ακόλουθη δήλωση μετά την ανάδειξη του νέου ΔΣ στην Πανελλήνια Ομοσπονδία  Ξενοδόχων (ΠΟΞ):

«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας, Ηρακλή Τσιτλακίδη για την επανεκλογή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.

Δίχως αμφιβολία, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Πιερία, αλλά και μια σημαντική εξέλιξη για τον τουρισμό της περιοχής μας.

Με τον κ. Τσιτλακίδη, όπως και με ολόκληρο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας, διατηρώ μια άριστη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια. Μας ενώνει η αγάπη για την Πιερία και η ειλικρινής διάθεση για την ανάδειξη των τρεχόντων ζητημάτων στην περιοχή μας.

Είμαι βέβαιη ότι ο κ. Τσιτλακίδης θα συνεχίσει να εργάζεται με την ίδια αφοσίωση και εργατικότητα για την προάσπιση των συμφερόντων των ξενοδόχων της χώρας μας, με ιδιαίτερη έμφαση στην Πιερία, έναν προορισμό με τεράστιες δυνατότητες στον τομέα του τουρισμού».